حمید قبادی - دبیر این کارگروه - در دومین مراسم تجلیل از فعالان عفاف و حجاب که ۲۱ تیر همزمان با روز ملی عفاف و حجاب در تالار رودکی برگزار شد، گفت: سعی تلاشگران در عرصه عفاف و حجاب قابل تقدیر است و امروز شاهد ارتقای سطح کیفی پوشش در جامعه هستیم. در راستای مبانی نظری عفاف و حجاب همه ما، با درک این مبانی گرد هم آمده و بر لزوم همافزایی در اجرای طرحها تأکید داریم.
او با اشاره به اینکه نهادهای مختلف مأموریتهایی برای خود در این زمینه تعریف کردهاند، ادامه داد: مؤسسات و فعالان تولید و عرضه محصولات عفاف و حجاب، ویترینهای کشور را در زمینه پوششهای اسلامی و ایرانی تقویت کردهاند که متولی آن چند اتحادیه، بویژه اتحادیه پوشاک هستند.
قبادی به تنظیم گزارش نظرسنجی بازدیدکنندگان بخش عفاف و حجاب بیستوپنجمین نمایشگاه قرآن کریم اشاره کرد و گفت: این گزارش بهزودی منتشر میشود و میزان ثمربخشی فعالیتهای کارگروه در نمایشگاه به این وسیله اعلام خواهد شد.
وی به برخی پرسشهای موجود در طرح نظرسنجی و میزان توفیقهای بهدست آمده از نتیجه آرای مردمی اشاره کرد و در بخشی دیگر از صحبتهایش، گفت: در مجموع، بیش از ۷۶ درصد بازدیدکنندگان، برگزاری نمایشگاه قرآن و سهم آن در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب را مؤثر دانستند.
قبادی گفت: باید عهد ببندیم که مسیر انتخابشده و گامهای خود را با قدرت به جلو پیش ببریم و امید است کارگروه بتواند نقش خود را در کاهش مشکلات فرهنگی و آسیبهای موجود ایفا کند.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس تأکید کرد: ما همواره پدیدهها را از منظر خانوادهها ارزیابی میکنیم؛ اما باید بدانیم که دو گروه سهم جدی برای توسعه امر عفاف و حجاب دارند؛ یکی گروه مؤثران یا مسئولان و گروه دوم خانوادههای ایرانی که سهم بسزایی در موفقیت یا عدم موفقیت عفاف و حجاب در جامعه دارند.
قبادی اضافه کرد: جامعه ایرانی به شکل نهادینه مسئله عفاف و حجاب را در خود دارد و میبینیم که در پدیدههای مختلف فرهنگی و واکنشهای اجتماعی جامعه و مبانی مبتنی بر حیا و عفت، مُصر بوده است که از مصادیق آن میتوان به موفقیت طرح «نذر حجاب» در بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن کریم اشاره کرد.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت، افترا، مطالب خلاف واقع، غیر پارسی و غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.